Maraton cu Ana Maria Calita, Ivanov, Mane Voicu, Ionut Rusu, Adi Bobo si Victor Dragnea.

Festivalul de Stand-up comedy, editia a V-a prezinta:

Maraton cu Ana Maria Calita, Ivanov, Mane Voicu, Ionut Rusu, Adi Bobo si Victor Dragnea.

Un maraton care are ca principali actori tanara generatia a Stand up-ului romanesc majoritateadintre ei fiind si protagonistii ultimelor editii ale emisiunii iUmor.

Ana-Maria Calita, cunoscuta si sub numele de Lolita, a pasit pe scena de la iUmor sa demonstreze ca nu doar barbatii detin arta de a spune glume.

Ivanov, celebrul comediant de la iUmor,a reusit sa il impresioneze pe Cheloo care a ras pana i-au dat lacrimile, dar si pe ceilalti jurati, clasandu-l in acest an in marea finala.

Mane Voicu a iubit stand-up-ul inca de cand avea 16 ani, iar de atunci a reusit sa tina spectacole in toate orasele mari ale Romaniei. In anul 2013 este desemnat castigatorul competitiei de Open Mic FISC 2013, iar in anul 2016 este cel de-al saselea concurrent iUmor care merge direct in finala.

Ionut Rusu, unul dintre cei mai urmariti vloggeri ai momentului este cunoscut si drept finalist al emisiunii Iumor.

Adi Bobo, finalistul sezonului 2 iUmor care si-a propus ca pana la varsta de 92 de ani sa sustina spectacole de stand-up comedy. O fire energica, dar patimas este un comediant care impresioneaza publicul prin naturaletea sa.

Victor Dragan , catigatorul Open Mic Fisc editia 2016 revine la Cluj pentru a reconfirma calitatile sale de umorist.