Seara de magie cu Paul Lungu si Vlad Grigorescu

Anul trecut, Vlad Grigorescu a reusit sa ii impresioneze pe juratii iUmor care au ramas placut surprinsi de numarul magicianului. Combinarea perfecta dintre magie si umor este cea care l-a propulsat spre succes, reusind astfel sa aduca pe chipurile telespectatorilor bucurie si suspans. Insa, pentru Vlad, arta creativitatii atinge cote maxime, fiind mereu spontan in trucurile sale care de cele mai multe ori tind spre o latura periculoasa care trezesc fiori.

Paul Lungu, barbatul energic si indranznet pentru care stand-up-ul si magia reprezinta unul si acelasi lucru, fara de care nu poate supravietui. Prima lui aparitie in media este la show-ul Romanii au talent, trecand mai apoi la iUmor, moment de glorie pentru el, clasandu-se in marea finala. Astazi si-a creat un stil inconfundabil si amuzant, datorita carismei, umorului si atitudinii de care da dovata cu fiecare aparitie atunci vine in fata publicului. Pentru el, un numar de divertisment de calitate este cadoul pe care il poate oferi iubitorilor de stand-up.

Crina Zvobodă este singura emeie-ventriloc din România si singurul artist ventriloc roman recunoscut mondial. Tânăra ventrilocă poate vorbi fără să-şi mişte buzele şi îşi amuza publicul cu umorul său. Aceasta a participat si la showu-ul Romanii au talent unde a a juns in semifinala, acuma vine in premiera la Cluj-Napoca la Fisc.