Stan up Comedy cu Unguru'Bulan, Natanticu si Nicu Bendea

Unguru Bulan, a inceput ca si un proiect audio care implica patru personaje: Unguru' Bulan, Fratzica, Gushteru' si C8ilu'(Coptilu').toate fiind interpretate de Ciprian Catunescu autorul proiectului si vocea care se aude în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Pro FM România si care aduce distractia o data cu aparitia lui pe scena

Cosmin Natanticu ,lumea îl cunoaşte de la „Divertis“, „Serviciul Român de Comedie“, „Taxi Driver“, iar cei care sunt însetaţi de comedie, îl ştiu şi din show-urile de stand-up comedy şi improvizaţie. Cea mai recenta emisiune a lui fiind Pe bune de la Protv.

Pe langa pasiunea de a preda matematica, profesorul Nicu Bendea mai este cunoscut ca si cel mai iubit comediant al Clujului. Nu a urmat vreo facultate intr-ale glumelor, ci pur si simplu a stiut cum sa puna in toate cate un pic de umor, chiar si in timpul studentiei, totul incepand in anul 2003cand a devenit membru al trupei Comedica .alaturi de Iancu Serbanescu si Andrei Ciobanu. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.