Stand up Comedy cu Radu Pietreanu si Doru Octavian Dumitru

Este un spectacol der stand up comedy realizat in parteneriat We Love Retro in care aducem pe aceiasi scena doi din cei mai mari umoristi ai anilor 90-00.

Radu Pietreanu

în 1988 a înființat grupul Vacanța Mare alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. Trupa de tip prigada a realizat nenumarate spectacole live, albume audio, filme si emisiuni la PRO TV ( unde se bucura de cea mai mare audeonta in prime time) si la CANAL D.

Dupa intrarea in pauza a proiectului Vacanta Mare Radu Pietreanu a pornit un proiect personal de Stand Up comedy in care prezinta intr-o lumina umoristica viata lui si peripetiile prin care trece de zi cu zi. Se foloseste des de chitara si vocea lui pentru a incanta cu diverse parodii muzicale.

Doru Octavian Dumitru

Este cel care in epoca post communist a introdus un nou gen de umor pe scenele din Romania ( Stand Up Comedy) In 1991 a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Billy Crystal sau Whoopie Goldberg. Revine si realizeaza o lunga serie de turnee prin tara si momente umoristice la cele mai importante televiziuni din tara. In 2015 pune in scena un nou one man show in fata a peste 3000 de spectator la Sala Palatului Bucuresti.

Vino sa te bucuri te talentul celor doi maestri a comediei si si razi la glumele lor inspirate din viata de azi.