fbpx

Stand-up Comedy cu Mane Voicu, Rux, Gabriel Gherghe, Alex Mocanu

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 5 a zi de festival aducându-i în fața voastră pe Mane VoicuRUXGabriel Gherghe și Alex Mocanu, realizator al matinalului Kiss Fm.

Câștigătorul ediției de Open Mic din cadrul FISC 2013, Mane Voicu urcă pe scenă cu un show plin de miștouri și glume noi. Îl știi și de la iUmor, însă în formula asta te va surprinde total.

De la vine-uri și filmat pentru facebook, Rux a trecut la scena de stand-up care i se potrivește manușă datorită stilului creativ de a expune situații funny din viața de zi cu zi.

Gabriel Gherghe e de părere că simțul umorului merge mână-n mână cu caracterul uman. La doar 2 luni dupa ce a urcat prima dată pe scenă a organizat propriul spectacol de stand-up în Iași și de atunci folosește tot ce e în jurul său ca sursă de inspirație și ridică sala în picioare la fiecare show.

De la sunetist în Cafe Deko doar fiindcă n-avea bani de bilet la spectacolele de stand-up, la primul spectacol care i-a ieșit foarte prost și apoi la spectacole pe Scena Palatului, Alex Mocanu și-a urmat pasiunea, reprezentând noua generație de comedianți ai clubului 99.

Pachete spectacole disponibile AICI și bilete pentru acest spectacol disponibile AICI.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.
Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.