Stand-up Comedy cu Mane Voicu, Rux, Gabriel Gherghe, Ionuț Rusu

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 5 a zi de festival aducându-i în fața voastră pe Mane VoicuRUXGabriel Gherghe și Ionut Rusu, realizator al matinalului Kiss Fm.

Câștigătorul ediției de Open Mic din cadrul FISC 2013, Mane Voicu urcă pe scenă cu un show plin de miștouri și glume noi. Îl știi și de la iUmor, însă în formula asta te va surprinde total.

De la vine-uri și filmat pentru facebook, Rux a trecut la scena de stand-up care i se potrivește manușă datorită stilului creativ de a expune situații funny din viața de zi cu zi.

Gabriel Gherghe e de părere că simțul umorului merge mână-n mână cu caracterul uman. La doar 2 luni dupa ce a urcat prima dată pe scenă a organizat propriul spectacol de stand-up în Iași și de atunci folosește tot ce e în jurul său ca sursă de inspirație și ridică sala în picioare la fiecare show.

După primul spectacol de improvizație pe neașteptate, și cu imaginea idolului Jim Carrey oriunde mergea, Ionuț Rusu s-a apucat de stand-up comedy și de atunci face haz de necaz pe scenă, dorindu-și doar să vadă publicul râzând.

Pachete spectacole disponibile aici https://bit.ly/2wM9aXa și bilete pentru acest spectacol disponibile aici: https://bit.ly/2Ns4TTc.

Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.
Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.