Stand-up comedy cu Teo, Vio si Costel, ora 19:00

FISC a ajuns la cea de-a 6 a ediție, a 3 a zi de festival aducându-i în fața voastră pe Teo, Vio si Costel, un trio de excepție al comediei românești.

Au început la 14 ani cu glume inspirate din Seinfield și ușor,ușor, au cucerit publicul clubului 99.
De 3 ani, Claudiu Mihail Teohari , Viorel Dragu și Constantin Bojog se întâlnesc și pentru podcastul "Între Show-uri", ceea ce le-a dat un impus și mai mare sa creeze glume de calitate și povești pe care abia așteaptă să ni le prezinte.

Claudiu Mihail Teohari, cunoscut ca și Teo în lumea stand-up comedy face de 14 ani show-uri personale și crede că atât timp cât publicul îți emană starea, fiecare spectacol poate fi bifat reușit prin improvizație.

Viorel Dragu este realizatorul emisiunii "Show de seară" la Comedy Central, dar își aduce cu drag aminte de perioada distractivă de la începuturile carierei în Cafe Deko, deși lucrurile au evoluat foarte mult între timp. Spune că show-urile sale au devenit tot mai populare datorită faptului că testează fiecare glumă pe mai multe segmente de public înainte de a decide dacă are succes și va rămâne în numărul de stand-up.

Constantin Bojog, sau Costel a fost fan Vacanța Mare, ceea ce l-a impulsionat să se apuce de stand-up comedy. Pentru el, cea mai importantă parte dintr-un show este să fii cu totul acolo, iar glumele lui desprinse din viața cotidiană îi lasă de multe ori pe spectatori cu un zâmbet larg pe buze.

Pachete spectacole disponibile AICI și bilete pentru acest spectacol disponibile AICI.
Acest spectacol face parte din pachetul spectacole ce va putea fi achiziționat la prețul de 239 lei pentru categoria 1 și 189 lei pentru categoria 2.
Acest spectacol este adresat exclusiv persoanelor peste 18 ani.