fbpx

Regulament FISC 2019

Intrarea la eveniment se face pe baza biletului achiziționat în prealabil sau la fața locului.

Doar 3 persoane cu dizabilități și certificat care atestă acest fapt vor primi bilet cu titlu gratuit la FISC.·

Accesul la eveniment este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani.· Este interzisă filmarea prestațiilor din cadrul evenimentului.·

Accesul în festival se va face doar pe baza biletului achiziționat online care a fost listat, sau pe baza biletului cumpărat de la fața locului.·

Participanții care au achizionat pachet de spectacole vor primi o brațară pe care sunt rugați să o păstreze pe toată durata festivalului.

Participanții care au achizionat bilet individual pentru spectacol sunt rugați să păstreze biletul pe parcursul show-ului.

Participanții nu au voie să intre în perimetrul festivalului cu băuturi și alte alimente din afară.· Consumul de stupefiante nu este permis.

Accesul cu aparate de fotografiat sau înregistrat nu este permis, iar filmarea sau fotografierea în sală de către fotografi neacreditați va fi sancționată conform legii.·

Accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de fiecare spectacol. Fotografiile în sală vor fi efectuate doar de către fotografii FISC, care vor folosi blițul.

Participanții care participă la festival își dau acordul pentru a fi subiectul fotografiilor făcute în sala de spectacol.

Accesul cu animale în incinta evenimentului nu este permis.

Nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani decât însoțiți de un tutore, care își dă acordul scris în prealabil.

Obiectele pierdute vor fi predate echipajului de la intrare. Cei care au pierdut anumite obiecte le vor putea recupera de la Lost & Found.Biletul asigura accesul in cadrul evenimentului, iar organizatorul nu-si poate asuma eventualele intarzieri, anulari, modificari ale programului, care sunt indepenedente de acesta, anuntate in prealabil.

Anularea unui show sustinut de un artist/artisti in cadrul intregului eveniment FISC, din cauza unor motive indepenedente de organizator, nu constituie un motiv pentru returnarea contravalorii biletelor achizitionate.

Regulile formulate în prezentul document se aplică tuturor spectatorilor la Festivalul Internațional de Stand-up Comedy, și, prin prezenta publicare, se consideră că el a fost luat la cunoștință și acceptat de către aceștia. În cazul nerespectării regulamentului, spectatorii vor fi evacuați din incintă, respectiv sancționați conform legii.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare!

Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcută!